Salon masažnih bazenov Hotspring - JobPlus


Si upate podariti ali izbrati zelo posebno darilo?

Naj bo začetek zakonske poti hkrati tudi začetek uživanja vsak dan v letu na vajini terasi, vrtu ali sprostitveni sobi. Z masažnim bazenom HotSpring bosta obogatila vajino življenje, tako na sprostitveni, družabni kot tudi terapevtski ravni. Omogočita si domače toplice in uživajta v objemu drug drugega in tople vode. 
 


Celovška 336
1000 Ljubljana Šentvid
041 638 019
041 683 853
www.jobplus.si
jobplus@siol.net
Salon masažnih bazenov Hotspring - JobPlus

OGREVANI MASAŽNI BAZEN poskrbi za zdrav duh v zdravem telesu

Vse hitrejše življenje in obveznosti poln vsakdanjik pogosto onemogočajo, da si vzamete trenutek zase in poskrbite za svoje dobro počutje. Ker je globinska sprostitev za uravnovešenje duše in telesa nujna, je najbolje, da si kar doma omislite svoj mali center dobrega počutja, v katerem boste uživali skupaj z najdražjimi. Z odločitvijo za ogrevani masažni bazen boste namreč dobili odličen pripomoček za sproščanje in nabiranje novih moči po napornem delovnem dnevu, športih dejavnostih ali večjih psihofizičnih naporih. Sinergično delovanje toplote, vrtinčenja vode in masaže ustvari občutek breztežnosti in sprostitve, kar bo fizično in psihično napetost kar odplaknilo iz vašega telesa.

Nakup masažnega bazena je potrebno jemati kot naložbo v doseganje višje kvalitete življenja. Večina si lasten masažni bazen postavi zaradi sprostitve oziroma vse večkrat zato, ker masažni bazeni pomagajo omiliti marsikatero zdravstveno težavo.

Masažni bazen mora biti narejen tako, da se ga enostavno in hitro postavi, priključi na električno omrežje, napolni z vodo in je na voljo za uporabo takoj, ko se natočena voda ogreje. Bazene je mogoče postaviti v zaprte  prostore, še bolj pa so primerni za zunanjo postavitev, na vrt ali teraso. Za postavitev ni potrebno nobenih gradbenih dovoljenj. Bazen mora biti le dovolj dobro izoliran, da prenese tudi zimske zunanje temperature. Lahko se postavi prosto stoječe, delno ali v celoti utopljeno. 

Masažni bazen bo nudil največji izkoristek in užitek, če so vanj vgrajeni različni sistemi masažnih šob, ki naj bodo optimalno razporejeni po celotnem bazenu. Zelo učinkovita masaža se doseže, v kolikor bazen nudi možnost nastavitve in mešanja vodnih in zračnih curkov. Vodna masaža stimulira kožo, izboljša tonus mišic, ublaži bolečine v hrbtenici in pospeši odstranjevanje strupov iz organizma. Šobe so ponavadi nameščene tako, da dobro delujejo na hrbtenico in ramenski obroč, spodbujajo limfni sistem in prekrvavitev, ne nazadnje pa izvajajo tudi refleksoterapijo, ki omogoča nemoten pretok energije po telesu in sproščanje hormonov sreče.

Boljši bazeni imajo vgrajeno osvetlitev s spektrom različnih barv in večstopenjsko intenziteto za različna razpoloženja. Vsaka barva namreč drugače vpliva na človeka in pripomore k popolni sprostitvi. Nekateri bazeni imajo vgrajeno tudi avdio napravo s podvodnimi zvočniki, tako da zvok skozi vodo povzroča dodatne pozitivne vibracije.

Kvalitetni masažni bazeni imajo vgrajen kvaliteten filtrirni sistem. Le-ta se odraža v številu in tehnologiji uporabljenih mehanskih filtrov. Masažni bazen z enim mehanskim filtrom, z eno kartušo, praviloma ne zagotavlja 100% mehanske filtracije bazenske vode, kar lahko povzroči mašenje masažnih šob. Uporaba Ag-ionske kartuše zmanjšuje potrebno po dodajanju klora. Za bakteriološko nevtralizacijo je nujen ionizator. Masažni bazeni višjega kvalitetnega nivoja imajo 24-urno kroženje in  filtracijo bazenske vode, ki jo zagotavlja neslišna obtočna črpalka. Postopki vzdrževanja bazena so precej enostavni, tako da jih brez težav opravi uporabnik sam.

Bazen je dolgoročna naložba, zato je pomembna ekonomičnost. Pri izboru vedno preverite energetsko porabo za delovanje bazena. Boljši bazeni imajo podeljene neodvisne certifikate ekonomičnosti.

Pri izboru masažnega bazena priporočamo, da si kupec pred dokončno odločitvijo bazene ogleda in preizkusi v razstavnem salonu, potem bo izbor nedvomno optimalen.

NXT linija

To smo mi
Več o nas na www.jobplus.si.
 • Poroka-masazni-bazeni-JobPlus_1.JPG
  1/8
 • Poroka-masazni-bazeni-JobPlus_2.JPG
  2/8
 • Poroka-masazni-bazeni-JobPlus_3.JPG
  3/8
 • Poroka-masazni-bazeni-JobPlus_4.JPG
  4/8
 • Poroka-masazni-bazeni-JobPlus_5.JPG
  5/8
 • Poroka-masazni-bazeni-JobPlus_6.JPG
  6/8
 • Poroka-masazni-bazeni-JobPlus_7.JPG
  7/8
 • Poroka-masazni-bazeni-JobPlus_8.JPG
  8/8