Gostišča, prostori za poročno slavje

 • Klet Brda

  Klet Brda

  Klet Brda je največja slovenska pridelovalka in izvoznica vin. Ko okušate naša vina, ste v družbi ljubiteljev vin iz kar 26 držav sveta, ki so znali prepoznati kakovost, raznolikost in dostopnost naše blagovne znamke.


  Naša vina pripovedujejo zgodbo edinstvenih briških gričev in družinskih vinogradov. Štiristo družin, združenih v Klet Brda, prideluje na strmih pobočjih grozdje najvišje kakovosti. S predanostjo naravi in bogati tradiciji tako nastajajo vina, ki vam napolnijo življenje. 

  Poročni dan je nekaj posebnega. 

  Verjamemo, da se mora na nepozabni dan tudi hrana »poročiti« z vinom, zato mladoporočencem nudimo svetovanje glede izbora vin kot aperitiv in spremljavo k poročnemu meniju.  


   

  Več

 • Santomas

  Santomas


  V mirni vasici Šmarje pri Kopru, Sveta Marija na hribu, se v osrčju Slovenske Istre, samo streljaj stran od obale, na čudoviti lokaciji nahaja vinska klet Santomas.

  Naj skrivnost in čarobnost vina na tem prelepem posestvu popeljeta tudi vaju v trajnost skupnega življenja. Nazdravita skupni bodočnosti skupaj s svati pri nas, na Santomasu.

   

  Več

 • Stara Sava, Kolpern- Prostor

  Stara Sava, Kolpern- Prostor

   
  Če ste korajžni, vas zanima novo in nepozabno, ste odločni in hkrati romantični? Potem je Stara Sava prava lokacija za sklenitev poročne zveze. Tu lahko v objemu večstoletne fužinarske dediščine uradno potrdite svojo ljubezen. Le tako bo nerazdružljiva dvojina vroča, trdna in trajna kot da bi jo iz železa skovali jeseniški kovači.
   
  Stara Sava kljub javni dostopnosti ponuja intimen in miren prostor, lahko dostopen z gorenjske avtoceste. Na voljo sta urejeno parkirišče in dostop za invalide.
   

  Več

 • Turisticna kmetija Tonin

  Turisticna kmetija Tonin


  V zaledju Kopra in v osrčju Slovenske Istre je majhna strnjena vas Puče, poznana po prijaznih ljudeh, cerkvi svete Karmelske Matere Božje, v kateri se lahko tudi poročite, vodnih izvirih, kolesarskih stezah in zanimivih pešpoteh.

  Pot skozi vas vodi do ''portona'' pred prostornim dvoriščem ali ''kurto'', kjer stoji iz istrskega kamna obnovljena Turistična kmetija TONIN. 


  Več

 • Petre - Poročni šotor na Vranskem ''Pod zvezdami''

  Petre - Poročni šotor na Vranskem ''Pod zvezdami''

  Draga mladoporočenca,

  poročni dan je eden izmed tistih dni, ko si želimo živeti svoje sanje. Dan, ki ga ne prepustimo naključju in je sestavljen iz množice neprecenljivih občutkov in trenutkov.

  Prepustita se romantiki in udobju ''Pod zvezdami''.

   

  Več