Turisticna kmetija Tonin


V zaledju Kopra in v osrčju Slovenske Istre je majhna strnjena vas Puče, poznana po prijaznih ljudeh, cerkvi svete Karmelske Matere Božje, v kateri se lahko tudi poročite, vodnih izvirih, kolesarskih stezah in zanimivih pešpoteh.

Pot skozi vas vodi do ''portona'' pred prostornim dvoriščem ali ''kurto'', kjer stoji iz istrskega kamna obnovljena Turistična kmetija TONIN. Puče 48
6274 Šmarje pri Kopru
05 6567-098
031 559 094
www.kmetija-tonin.com
tonin.pucer@gmail.com
Turisticna kmetija Tonin
V zaledju Kopra in v osrčju Slovenske Istre je majhna strnjena vas Puče, poznana po prijaznih ljudeh, cerkvi svete Karmelske Matere Božje, v kateri se lahko tudi poročite, vodnih izvirih, kolesarskih stezah in zanimivih pešpoteh. Pot skozi vas vodi do ''portona'' pred prostornim dvoriščem ali ''kurto'', kjer stoji iz istrskega kamna obnovljena Turistična kmetija TONIN. 
 
V notranjem prostoru, primernem za praznovanja zaključenih družb, porok, birm in poslovnih srečanj, sprejmemo do 60 gostov. Prostor je klimatiziran, opremljen s TV in platnom za projekcije. Na idiličnem vrtu lahko pogostimo do 70 gostov. Pogled skozi oljčnik se bo ustavil pri poniju in osličkih. Kmetija ima dolgoletno tradicijo vinogradništva in oljkarstva, pridelamo tudi piro, vrtnine in poljščine ter vse uporabimo v domači istrski kuhinji. 
 
Nudimo: domači istrski pršut, klobase, panceto, vložene melancane in bučke, divje šparglje, domačo pašto, fuže s tartufi, bobiće, meso izpod peke, sezonsko vrtno zelenjavo in sadje ter  hišno specialiteto: palačinke s figami. Ob dobri hrani se vam bo prilegel kozarček hišne Malvazije, Refoška, Maločrnega ... 
 
V dodatni ponudbi sta dva apartmaja, opremljena s stilnim pohištvom, TV-jem, kopalnico in klimo, zraven je velik zabaviščni travnik, na katerem lahko priredimo civilno poroko, v dolini reke Dragonje pa  najdete prostor za piknike v naravi.
 
Obiščite nas in se prepričajte o resničnosti prebranega.
 
 
Več o nas še na www.kmetija-tonin.com
 
 • Porocno-slavje-Turisticna-kmetija-Tonin-Pucer_1.jpg
  1/7
 • Porocno-slavje-Turisticna-kmetija-Tonin-Pucer_2.jpg
  2/7
 • Porocno-slavje-Turisticna-kmetija-Tonin-Pucer_3.jpg
  3/7
 • Porocno-slavje-Turisticna-kmetija-Tonin-Pucer_4.jpg
  4/7
 • Porocno-slavje-Turisticna-kmetija-Tonin-Pucer_5.jpg
  5/7
 • Porocno-slavje-Turisticna-kmetija-Tonin-Pucer_6.jpg
  6/7
 • Porocno-slavje-Turisticna-kmetija-Tonin-Pucer_8.jpg
  7/7