FerMedica

Ponujamo izvirne zahvale, ki se dajo uporabiti in ne zgolj postaviti na polico.

Možnost kombinacij (medica, med, sadje v medu …).

Darilca vam potiskamo po vaši želji: fotografije, sporočilo …

V našem razstavnem salonu si lahko vso ponudbo ogledate in primete v roke.

Osebni pristop – dogovorimo se za termin, ko se posvetimo samo vam, vam predstavimo naše izdelke in skupaj najdemo najboljšo rešitev za vas.

100 % garancija na zadovoljstvo. Če vas karkoli zmoti ali ni vse tako, kot smo se dogovorili, nam lahko izdelke preprosto vrnete, mi pa vam vrnemo denar.Bizoviška cesta c. 1/b
1261 Ljubljana - Bizovik
(01) 542 97 66
041 776 867
www.fermedica.si
info@fermedica.si
FerMedica

Prijatelji, sorodniki in vsi, ki so si vzeli čas in vaju tudi obdarovali, in seveda vsem, ki so in bodo pomagali organizirati vajin dan, si poleg lepe besede »hvala« zaslužijo tudi darilce – zahvalo.

Za vaju imamo ugodno in univerzalno rešitev.

Z medenimi izdelki, opremljenimi z vajinima imenoma, osebnim sporočilom bosta preprosto povedano – navdušila.

 

Zakaj podariti medene izdelke?

Medeni izdelki v lični embalaži so lepo darilo, saj predstavljajo naravo, zdravje in slovensko tradicijo.

Pri nas smo združili pregovorno pridnost čebel s tradicionalnimi domačimi recepti in izkušnjami starih čebelarjev. Iz medu, ki je doma v teh naših prelepih krajih, že desetletja pripravljamo slastne in zdrave izdelke, v katerih se skriva življenjska moč narave.

Izdelke polnimo in shranjujemo v lično embalažo, ki razveseli tudi najbolj zahtevne kupce. Seveda vsako darilo z veseljem dopolnimo po vaših željah.

Opazili so jih tudi strokovnjaki, saj so jih večkrat nagradili na sejmu embalaže Impak.

Kaj Vam nudimo?

Med in žganje = medeni liker. Mešanica naravnega žganja in medu je primerna tako za zdravje kot za slavje. V mrazu prijetno ogreje, v dobri družbi pa nasmeje. Polnjen v domačne steklenice, odete v elegantno embalažo, je primeren za zahvalno darilo.

Med vseh vrst je predvsem hranilo in sladilo, poleg tega pa varuje in ohranja zdravje, saj povečuje odpornost organizma. Suho sadje mu doda čarobno moč in je prava poslastica. V ročno izdelanih glinastih vrčkih ga z veseljem podarite prijateljem, ki bodo cenili vaše dejanje.

Sveče iz čebeljega voska so unikatni izdelki, ki se lahko pohvalijo s certifikatom domače in umetne obrti. Primerne so za vsak dan in za svečane priložnosti.

Dotisk imen / zahvale. Možnosti je veliko: peskanje, ročno ali lasersko graviranje na steklenico, tisk na embalažo ali pa preprosta obešanka na izdelku. Preden se dokončno odločite, vam brezplačno izdelamo vzorce po vaši želji.

Zavedamo se, da mora biti za vajin dan vse popolno.

FerMedica praznuje že 30. obletnico svojega delovanja. V dveh desetletjih smo pri izdelavi kvalitetnih medenih izdelkov postavili nove standarde na področju obdarovanja.

Oglasite se nam in se prepričajte sami. Veseli vas bomo!

David Ferle

 • Fermedica_1.jpg
  1/10
 • Fermedica_2.jpg
  2/10
 • Fermedica_3.jpg
  3/10
 • Fermedica_5.jpg
  4/10
 • Fermedica_6.jpg
  5/10
 • Fermedica_7.jpg
  6/10
 • Fermedica_8.jpg
  7/10
 • Fermedica_9.jpg
  8/10
 • Fermedica_10.jpg
  9/10
 • Fermedica_11.jpg
  10/10