Vino, penina, aperitiv

 • FerMedica

  FerMedica

  Ponujamo izvirne zahvale, ki se dajo uporabiti in ne zgolj postaviti na polico.

  Možnost kombinacij (medica, med, sadje v medu …).

  Darilca vam potiskamo po vaši želji: fotografije, sporočilo …

  V našem razstavnem salonu si lahko vso ponudbo ogledate in primete v roke.

  Osebni pristop – dogovorimo se za termin, ko se posvetimo samo vam, vam predstavimo naše izdelke in skupaj najdemo najboljšo rešitev za vas.

  100 % garancija na zadovoljstvo. Če vas karkoli zmoti ali ni vse tako, kot smo se dogovorili, nam lahko izdelke preprosto vrnete, mi pa vam vrnemo denar.


  Več

 • Klet Brda

  Klet Brda

  Klet Brda je največja slovenska pridelovalka in izvoznica vin. Ko okušate naša vina, ste v družbi ljubiteljev vin iz kar 26 držav sveta, ki so znali prepoznati kakovost, raznolikost in dostopnost naše blagovne znamke.


  Naša vina pripovedujejo zgodbo edinstvenih briških gričev in družinskih vinogradov. Štiristo družin, združenih v Klet Brda, prideluje na strmih pobočjih grozdje najvišje kakovosti. S predanostjo naravi in bogati tradiciji tako nastajajo vina, ki vam napolnijo življenje. 

  Poročni dan je nekaj posebnega. 

  Verjamemo, da se mora na nepozabni dan tudi hrana »poročiti« z vinom, zato mladoporočencem nudimo svetovanje glede izbora vin kot aperitiv in spremljavo k poročnemu meniju.  


   

  Več

 • Santomas

  Santomas


  V mirni vasici Šmarje pri Kopru, Sveta Marija na hribu, se v osrčju Slovenske Istre, samo streljaj stran od obale, na čudoviti lokaciji nahaja vinska klet Santomas.

  Naj skrivnost in čarobnost vina na tem prelepem posestvu popeljeta tudi vaju v trajnost skupnega življenja. Nazdravita skupni bodočnosti skupaj s svati pri nas, na Santomasu.

   

  Več